Solo Igra online

Solo Igra je format Igre Transformacije u kome igra samo jedna osoba. Igra se u ovom formatu može igrati i online. Najprije odredite svoju temu, namjeru i dan uoči igre se u kratkoj online sesiji upoznajete sa facilitatorom i načinom online igranja. Nakon toga igramo Igru u trosatnom formatu. Sve što vam je potrebno je kocka, novčić, papir i olovka.

Iako se tabla, karte, figurice nalaze kod facilitatora svi energetski konci Igre su kod vas. Recimo punite kovertu Nesvjesnog kartama Anđela, bacite kocku, kocka padne na broj 5. Zatim kažete 5 nasumičnih brojeva od 1 do 52 (u špilu Anđela ima toliko karata) i ja prateći brojeve izdvajam karte iz špila i stavljam ih u kovertu Nesvjesnog. I tako redom. Na sličan način se izvlače karte iz Nesvjesnog, pomjera figurica na Životnoj stazi, prelazi sa nivoa na nivo Igre…

Ono što je najvažnije, čarolija Igre obiljem sinhroniciteta slikovito i znakovito otkriva put promjene. Nekada se na moje oči Igraču zaista desi momenat otkrovenja, nekada Igra bude preslišavanje, niz podsjetnika koji ukazuju na stvari koje igrač već zna,ali ih ne mijenja, nekada Igra ključne uvide i obrte donese par sedmica nakon samog igranja kada igrači povežu niti, shvate proces sa distance ili nešto sanjanju. Pošto Igra “radi”i nakon radionice preporučuje se da između dvije Solo Igre treba da prođe 40 dana. Igra je vrlo moćna alatka i u procesu donošenja odluka, kada ste na nekoj prekretnici, raskrsnici, kada treba da odlučite kojim putem da idete dalje.