FORMATI IGRE I CIJENE

Formati Igre i cijene

Igra Transformacije može se igrati različitim intenzitetom i može trajati od nekoliko sati do pet dana.
Radionice Igre Transformacije trenutno se organizuju u 3 formata.
Cijena jednodnevne radionice u trajanju od 10 sati iznosi 72 eura po osobi , za grupu od 3-4 Igrača.
Cijena dvodnevne radionice ( prvi dan- 10 sati, drugi dan- 7 sati ) iznosi 108 eura po osobi, za grupu od 3-4 Igrača.
Cijena petodnevne radionice( svaki dan po 5 sati ) iznosi 180 eura po osobi, za grupu od 3-4 Igrača. Cijene važe za Crnu Goru.

Petodnevna Igra lijepo se kombinuje sa odmorom na moru ili planini, po dinamici rada je manje zgusnuta od jednodnevne ili dvodnevne radionice i ostavlja dosta vremena za integraciju procesa koji se tokom Igre pokreće kod Igrača. “Slobodno” vrijeme ko-kreiraju sami učesnici u zavisnosti od potreba i interesovanja. To su trenuci za šetnje, uživanje u prirodi, ćutanje, meditacije, ples … koja god aktivnost najbolje odgovara učesnicima i čini im se komplementarnom samoj Igri. Igra u ovom formatu je veoma pogodna za Igrače koje veže neka zajednička priča. Ljubitelji joge, praktikanti terapeutskih plesova, članovi tai chi klubova i sl. mogu se nakon radnog dijela dana prepustiti svojim omiljenim aktivnostima, što je, kako iskustvo facilitatora Igre Transformacije kaže, odličan način da se slegne i integriše ono što donosi sama Igra. Ako učesnike ne vezuje neka zajednička duhovna praksa, ali žele da nečim strukturiraju “slobodno” vrijeme, mogu se osloniti na predloge samog facilitatora. Ono što sam lično iskusila u ulozi učesnice radionica, igrajući Igru u Škotskoj, a kasnije i u ulozi facilitatorke radionica održanih u Crnoj Gori i Srbiji, jeste harmoničnost Igre sa raznim vidovima neverbalne terapeutske i duhovne prakse ( plesovi, meditacije, vizualizacije …).

Koliko često se igra Igra?

Formati Igre i cijene

Igru možete igrati onoliko često koliko to želite. Igra se može igrati više puta na istu temu odnosno sa istom Namjerom. Dešava se da tokom Igre učesnik otkrije važan aspekt svoje teme, i onda u sledeću Igru donese Namjeru koja se bavi konkretnim elementima Namjere prethodne Igre. Ponekad nekoliko Igara u nizu protkiva crvena nit jedne te iste Namjere sagledane iz različitih perpsektiva. Nekada Igra neočekivano odvede Igrače u pravcu potpuno nove teme koja onda postaje sjeme sledećeg susreta, sledeće Igre. Kako god bilo, valjalo bi da izmedju radionica prodju bar tri sedmice kako bi se proces otvoren prethodnom Igrom staložio i integrisao.

14 comments

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply